Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 problemy
01-24-2012, 06:42 AM
2 problemy
mam dwa problemy odnośnie gts
1. skrzynia biegów- chciałem sobie przełączać biegi manualnie wyłączyłem biegi aut. ustawiłem przyciski ale chce jechać na 5 biegu to przełącza na 9 bieg gram teraz na aut. ale nie moge wrzucić tylnego biegu

2.salon- gdy chce kupić nowe auto wyskakuje mi w grze komunikat ale nie wiem co pisało bo mam po niemiecku a kasy mam 999999999 Big Grin więc nie wiem o co chodzi bo przystosowałem sie do ETS a bardziej

Co mam zrobić??Huh

dzięki za pomoc ! Wink

zapraszam na gg 22145520 i na skype grzegorz.groszek2
ETS Rządzi!!!!!!!!Cool
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Reklama

01-26-2012, 04:15 AM
RE: 2 problemy
Kolego sprecyzuj bardziej pytania. W pierwszym napisz czy grasz na klawiaturze czy używasz kierownicy. Jak grasz na kierownicy to wsteczny bieg jest (przy automacie) po nacisnięciu hamulca (przy wychamowanej ciężarówce) a na klawiaturze jest domyślnie na strzałce w dół. W drugim pytaniu napisz jaki jest ten komunikat (możesz też sprawdzić w translatorze o co chodzi).

[Obrazek: sigqz.jpg]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
01-28-2012, 03:28 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-28-2012 08:12 PM przez grubson 123.)
1.Gram na kierownicy a skrzynie mam manualną przełączam biegi przyciskami na kierownicy ale cały czas wrzuca mi na bieg 9
2.Pisze : Sle haben kelne werkstatt in der sle lhren LKW abstellen konnen.(w ostatnim wyrazie litera o ma dwie kropki na górze)(Przetłumacz mi to na polski bo mi do końca nie przetłumaczy)
Tu fota jak to wygląda: Goście nie widzą linków. Proszę zarejestruj się klikając TUTAJ wtedy linki będą widoczne.
Z góry dzieki Smile

ETS Rządzi!!!!!!!!Cool
01-29-2012, 05:02 AM
(01-28-2012 03:28 AM)grubson 123 napisał(a): Goście nie widzą linków. Proszę zarejestruj się klikając TUTAJ wtedy linki będą widoczne.1.Gram na kierownicy a skrzynie mam manualną przełączam biegi przyciskami na kierownicy ale cały czas wrzuca mi na bieg 9
2.Pisze : Sle haben kelne werkstatt in der sle lhren LKW abstellen konnen.(w ostatnim wyrazie litera o ma dwie kropki na górze)(Przetłumacz mi to na polski bo mi do końca nie przetłumaczy)
Tu fota jak to wygląda: Goście nie widzą linków. Proszę zarejestruj się klikając TUTAJ wtedy linki będą widoczne.
Z góry dzieki Smile

2.A masz miejsce w garażu?
01-29-2012, 06:44 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-29-2012 11:42 PM przez grubson 123.)
Drugi problem rozwiązanySmile

ETS Rządzi!!!!!!!!Cool
02-02-2012, 05:22 AM
Spróbuj w ustawieniach ustawić przyciski (wyższy bieg, niższy bieg).

[Obrazek: sigqz.jpg]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Reklama

Odpowiedz 

Skocz do:

Wróć do góryWróć do forów