AWOS TRANSPORT ZAPRASZA Prywatne auta
|
12-23-2011, 03:26 AM
|
|||
|
|||
|
AWOS TRANSPORT ZAPRASZA Prywatne auta
[center]AWOS ~ TRANSPORT[/center]
[center]Nowa na rynku i już najlepsza :-) O nas: Dnia 22.12.11 powstała firma AT. Na samym początku , jak to na początku zaczynaliśmy od 0. Firma została założona przez trzech przyjaciół która łączy wspólna pasja. Perspektywy otworzenia własnego biznesu naszły nas kiedy zostaliśmy na lodzie , bez kasy , pracy. Wtedy siedząc w barze , rozmyślaliśmy założenia coś własnego. Następnego dnia , nic nie mówiłem o firmie myślałem ze wczoraj to tak dla żartów. Kedy to moi kumple przyszli do mnie nagle pomyślałem że to nawet dobry pomysł. Wzięliśmy wspólnie kredyt , rodzina trochę pomogła i zakupiliśmy pierwszy zestaw. Było to Iveco i Silos i Kuba jeździł jako podwykonawca . Po jakimś czasie już po nazbieranej sumie oficjalnie zostaliśmy na rynku z nazwą Awos Transport. Podpisaliśmy , pozałatwialiśmy papiery , uzgodniliśmy co i jak i jesteśmy teraz jedną wielką elitą AT. Nasza baza mieści się w Płocku , gdzie także tam miesci się realna firma. Kosa/volvo341/Kuba Nasze auty: - Forum na płatnym hostingu - Już niedługo forum na domenie .com.pl - Auta z naszymi modyfikacjami - Dbamy o naszych kierowców - Atmosfera rodzinna JUŻ NIEDŁUGO DUŻO NOWOŚCI W FIRMIE Bądź już teraz z nami ! Firmowe zestawy : Renault Magnum E-TECH ( Już w nim prywatny interior ) Zdjęcie: Goście nie widzą linków. Proszę zarejestruj się klikając TUTAJ wtedy linki będą widoczne. ( Tabliczkę zmieniamy do potrzeb kierowcy ) Jeszcze w taborze na dzień dzisiejszy volvo . Działamy na Euro Truck Simulator , German Truck Simulator Już w wtorek nowe zestawy ! Kontakt: Goście nie widzą linków. Proszę zarejestruj się klikając TUTAJ wtedy linki będą widoczne. Zapraszamy ! [/center] |
|||
|
Reklama
|
|
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wróć do góryWróć do forów