Błędy na trasie! Mega mix map 5
|
02-11-2012, 08:54 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-11-2012 08:55 PM przez szegi20.)
|
|||
|
|||
|
Błędy na trasie! Mega mix map 5
Witam, jeżdżę na Mega Mix map 5, wykryłem ostatnio że na trasie we Francji łączącej Bordeaux z Lyon jest błąd, jadąc od Bordeaux w stronę Lyon autostrada przez chwilkę idzie równolegle z inną zwykłą drogą i w tym miejscu i na autostradzie i na tej drodze obok niej są niewidzialne ograniczniki wjazdu, takie coś jest na ślepych drogach albo poboczach żeby nie wyjechać "poza grafikę", ale tu te ograniczniki są błędnie wstawione na drodze. Efekt tego jest taki że zostajesz na drodze albo zawrócić, albo wychodzić z gry bo przy większej prędkości auto zawiesza się w ... powietrzu i nawet pomoc drogowa nie pomaga. Jest na to jakiś sposób żeby się pozbyć tych "blokad" ? Dodam że jest to trasa której nie było na standardowej mapie. PS: nie jeździłem jeszcze po Afryce i Amerykach wiec nie wiem czy gdzieś jeszcze nie ma takich niespodzianek. Pozdrawiam wszystkich Graczy ETS.
|
|||
|
Reklama
|
|
|
|
02-11-2012, 09:09 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Błędy na trasie! Mega mix map 5
No niestety mapa posiada wiele wad i nikt tego nie poprawił,dawno już przesiadłem się inną mapę ale wiem że jest tam parę rzeczy do poprawki.Jedynie co możesz zrobić to edytować mapę i sam to poprawić.
Moje GG 1798037 |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wróć do góryWróć do forów