Czy w Euro truck 2 będą wszędzie równe drogi?
|
02-14-2012, 05:46 AM
|
|||
|
|||
|
Czy w Euro truck 2 będą wszędzie równe drogi?
Takie jak w pytaniu, bo to jest wkurzające jak dla mnie i nierealne, że wszędzie są równiutkie. Jakaś dziura mogła by być co jakiś czas i itd.
I Słyszałem też że ma być Polska jakie będą tam miasta? I jakie nowe Kraje będą na mapie? |
|||
|
Reklama
|
|
|
|
02-15-2012, 05:29 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Czy w Euro truck 2 będą wszędzie równe drogi?
Odpowie ktoś? ":D
|
|||
|
02-15-2012, 05:40 AM
|
|||
|
|||
|
Chyba wystarczy wejść na stronę i poczytać co będzie,nikt Ci nie odpowie bo nikt tego nie sprawdzał wyjdzie gra to zadawaj takie pytania.
Moje GG 1798037 |
|||
|
02-15-2012, 05:41 AM
|
|||
|
|||
|
Tego nie wiadomo na razie ale informacje znajdziesz ZAWSZE TU Goście nie widzą linków. Proszę zarejestruj się klikając TUTAJ wtedy linki będą widoczne.
|
|||
|
02-17-2012, 05:32 AM
|
|||
|
|||
|
Co do drug to na pewno będą równe jeszcze nie widziałem gry samochodowej z dziurami na ualicy
Goście nie widzą linków. Proszę zarejestruj się klikając TUTAJ wtedy linki będą widoczne. |
|||
|
02-17-2012, 11:45 PM
|
|||
|
|||
|
Eee.. To głupio, bo np. w miastach nie zawsze są równiutkie drogi jak linijka, i dla mnie to już jest mniej realistyczne.. :/
|
|||
|
Reklama
|
|
|
|
02-23-2012, 10:16 PM
|
|||
|
|||
|
czy ja wiem teraz w ETS nie możesz tuningować TIRA no sory tylko silnik,zużycie paliwa i prowadzenie a tam możesz światła dodawać stelarz inne kabiny zmiana osi itp.
|
|||
|
02-24-2012, 10:14 AM
|
|||
|
|||
(02-17-2012 11:45 PM)pitreekk napisał(a): Goście nie widzą linków. Proszę zarejestruj się klikając TUTAJ wtedy linki będą widoczne.Eee.. To głupio, bo np. w miastach nie zawsze są równiutkie drogi jak linijka, i dla mnie to już jest mniej realistyczne.. :/I zgadzam się z tobą w 100% ale czego mi brak to przejazdu przez miasta jak w realu bo w końcu nie do każdego miasta AUTOSTRADA idzię (tak jak w polska-niemcy map-ka) Goście nie widzą linków. Proszę zarejestruj się klikając TUTAJ wtedy linki będą widoczne. |
|||
|
03-02-2012, 01:50 AM
|
|||
|
|||
|
I też że nie ma np. kałuż i sie ciężarówka brudzi i trzeba ją umyć... Brakuje trochę tej rzeczywistości..
|
|||
|
03-02-2012, 07:21 AM
|
|||
|
|||
|
no masz rację kolego Jusz się doczekać nie umię 2 :>
Goście nie widzą linków. Proszę zarejestruj się klikając TUTAJ wtedy linki będą widoczne. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wróć do góryWróć do forów