Euro Truck Simulator 2
|
01-25-2012, 04:47 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-25-2012 04:47 AM przez Mr._Zajc.)
|
|||
|
|||
|
Euro Truck Simulator 2
Witam dla zainteresowanych daję tu oficjalną stronę ETS-a 2
Goście nie widzą linków. Proszę zarejestruj się klikając TUTAJ wtedy linki będą widoczne. . Według Mnie będzie to najleszy symulator Ciężarówek kilku najbliższych lat. [/size]
Teraz idź regulamin czytać, a nie będziesz już zębami zgrzytać. Regulamin to zasady, a nie jakieś dziecinady Jeśli moderator/administrator będzie zły, to z tym w parze bany będą szły |
|||
|
Reklama
|
|
|
|
05-15-2012, 03:49 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Euro Truck Simulator 2
Dla zainteresowanych data premiery ma sie odbyć 17.08.2012r. Tryb gry ma być tylko single player.
A tu macie wymagania sprzętowe: Core 2 Duo 2.2 GHz, 1 GB RAM (2 GB RAM - Vista/7), karta grafiki 512 MB (GeForce 6800 lub lepsza), 1.2 GB HDD, Windows XP/Vista/7. A i to najważniejsze cena gry jest dośc duża czego się nie spodziewałem a jest to jedyne 99.99 zł
Teraz idź regulamin czytać, a nie będziesz już zębami zgrzytać. Regulamin to zasady, a nie jakieś dziecinady Jeśli moderator/administrator będzie zły, to z tym w parze bany będą szły |
|||
|
05-15-2012, 04:39 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Euro Truck Simulator 2
Co do ceny to uważam że nie jest aż tak źle biorąc pod uwagę ile pieniędzy i pracy w tę gre włożyło SCS.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wróć do góryWróć do forów

[/size]

czego się nie spodziewałem a jest to jedyne 99.99 zł