Iveco Stralis Media Expert
|
01-24-2012, 05:29 AM
|
|||
|
|||
|
Iveco Stralis Media Expert
Witam oto kolejna moja przeróbka, może nie jest dokońca przemalowana ale mi się podoba i jestem zadowolony z niej
![]() ![]() Oto Fotka: Goście nie widzą linków. Proszę zarejestruj się klikając TUTAJ wtedy linki będą widoczne. Pozdrawiam i szerokości życzę ![]() ![]()
Teraz idź regulamin czytać, a nie będziesz już zębami zgrzytać. Regulamin to zasady, a nie jakieś dziecinady Jeśli moderator/administrator będzie zły, to z tym w parze bany będą szły |
|||
|
Reklama
|
|
|
|
01-25-2012, 04:30 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Iveco Stralis Media Expert
No jest trochę nie do malowany ale nie każdemu wychodzi od razu cudo,ale fajne i aby tak dalej.
Moje GG 1798037 |
|||
|
01-26-2012, 02:22 AM
|
|||
|
|||
|
Dzięki za miły komentarz
Teraz idź regulamin czytać, a nie będziesz już zębami zgrzytać. Regulamin to zasady, a nie jakieś dziecinady Jeśli moderator/administrator będzie zły, to z tym w parze bany będą szły |
|||
|
01-27-2012, 08:35 AM
|
|||
|
|||
|
Mi sie bardzo podoba
![]() Jakby sie dało to prosze o link do pobrania , chyba ze juz jest na forum to prosze mnie nakierowac ![]() Moja ocena 9/10 W razie pytań PW i GG (4154331)
|
|||
|
01-27-2012, 04:22 PM
|
|||
|
|||
|
Mr._Zajc dał byś linka do niego bo jest super 100/10.
|
|||
|
01-28-2012, 03:43 AM
|
|||
|
|||
|
Iveco dodane w właściwym dziale.
|||
|
Reklama
|
|
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wróć do góryWróć do forów