Kilka fotek z trasy :) WARSZAWA - GDAŃSK
|
12-16-2011, 09:13 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-16-2011 09:20 AM przez dymek1611.)
|
|||
|
|||
|
Mam dla was kilka fotek z mojego przejazdu autobusem :
MERCEDES TRAVEGO w barwach PKS POLONUS WARSZAWA na trasie : WARSZAWA ZACHODNIA - GDAŃSK . Warszawa al.Jerozolismkie g.8:45 skręcamy w prawo na Gdańsk skręcamy w prawo na dwupas , na szczescie ruch jest mały i podróz nad morze mija nam szybko ... ooopss ... mamy postój ![]() jedna z pasażerek prosi o zatrzymanie się poniewaz zle sie czuje ;/ stajemy wiec w lasku niedaleko Elbląga , po kilku minutach odjezdzamy gdzy pani poczula sie lepiej ![]() dwupas za Elblągiem , juz niedalekooo ... na pokladzie 26osob jest i Gdańsk ! niebo troszke zamroczone ale na szczescie niepada ![]() Gdańsk g.14:30 parking pod dworcem PKS . Mercedes po zakonczonym ponad 350km kursie z Warszawy .Mam nadzieje ze spodoba wam sie moja relacja i potraktujecie ją z lekkim przymrózeniem oka i usmiechem na twarzy ![]() Komentujcie , gdy sie spodoba sprobuje znow jakas zrobic. Pozdrawiam i zycze szerooookosci ! ;D W razie pytań PW i GG (4154331)
|
|||
|
Reklama
|
|
|
|
12-16-2011, 11:28 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Kilka fotek z trasy :) WARSZAWA - GDAŃSK
jaka to mapa?????
|
|||
|
12-16-2011, 11:49 PM
|
|||
|
|||
(12-16-2011 11:28 PM)wezar napisał(a): Goście nie widzą linków. Proszę zarejestruj się klikając TUTAJ wtedy linki będą widoczne.jaka to mapa????? ta mapa to : ETS KRAL MAP do patcha 1.3 W razie pytań PW i GG (4154331)
|
|||
|
12-17-2011, 02:28 AM
|
|||
|
|||
|
Pisz nazwę pod jaką jest na forum unikniemy pytań gdzie pobrać albo zapodaj gdzieś mapę.Mapa na forum do pobrania jest to Mapa by Schiene .
Moje GG 1798037 |
|||
|
12-21-2011, 07:29 AM
|
|||
|
|||
|
dajcie link do mapy albo strone z której można pobrać
|
|||
|
12-21-2011, 07:39 AM
|
|||
|
|||
|
Proszę Goście nie widzą linków. Proszę zarejestruj się klikając TUTAJ wtedy linki będą widoczne.
Moje GG 1798037 |
|||
|
Reklama
|
|
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wróć do góryWróć do forów

Warszawa al.Jerozolismkie g.8:45 skręcamy w prawo na Gdańsk
skręcamy w prawo na dwupas , na szczescie ruch jest mały i podróz nad morze mija nam szybko ...
ooopss ... mamy postój 
dwupas za Elblągiem , juz niedalekooo ... na pokladzie 26osob
jest i Gdańsk ! niebo troszke zamroczone ale na szczescie niepada 
Gdańsk g.14:30 parking pod dworcem PKS . Mercedes po zakonczonym ponad 350km kursie z Warszawy .