Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kilka map na raz ?!
11-21-2011, 10:49 AM
Question Kilka map na raz ?!
Witam to znowu ja mam pytanie czy instalując map pack-ki tak jak inne mody możemy je zamieszczać kilka jednocześnie w folderze "Mod" a jak nie to czy możemy zrobić dodatkową gałąź folderów/folderu i tam nadpisać np. Mod2 i wrzucić mappack (będzie odczytywany ?) jeśli nie to jakie są sposoby aby odpalić 2 mappacki na raz ? ( o ile takie są) i czy jest ewentualnośc że mapack może być niestabilny z modem jakiejkolwiek ciężarówki (oczywiście wszystko w tym samym patchu [np. patch 1.3])

Goście nie widzą linków. Proszę zarejestruj się klikając TUTAJ wtedy linki będą widoczne. Goście nie widzą linków. Proszę zarejestruj się klikając TUTAJ wtedy linki będą widoczne.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Reklama

11-21-2011, 06:19 PM
RE: Kilka map na raz ?!
Nie można,niekiedy mody się ze sobą gryzą.Co powoduje że gra się nie uruchamia albo się uruchomi ale z problemem np. jedziesz 10 minut i wywali cię z gry.Ale na 1.3 mapa MEGA MIX MAP 5 i tam na prawdę jest kawał świata do jazdy.

Moje GG 1798037
11-22-2011, 04:20 AM
Ok dzięki za info TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Goście nie widzą linków. Proszę zarejestruj się klikając TUTAJ wtedy linki będą widoczne. Goście nie widzą linków. Proszę zarejestruj się klikając TUTAJ wtedy linki będą widoczne.
11-22-2011, 04:36 AM
Zamykam na prośbę autora.

Teraz idź regulamin czytać, a nie będziesz już zębami zgrzytać.
Regulamin to zasady, a nie jakieś dziecinady
Jeśli moderator/administrator będzie zły, to z tym w parze bany będą szły
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Wróć do góryWróć do forów