Nowa Firma TransHet Zaprasza was
|
01-01-2012, 05:47 AM
|
|||
|
|||
|
Nowa Firma TransHet Zaprasza was
Witam. Chciałbym mieć zaszczyt przedstawić wam moją firmę a teraz krótko o niej.
Firma powstała 25.11.11. lecz kolega Dawidos96 otworzył nową firmę i nie miał zrobić co z tą. Więc napisał do mnie na gg i zapytał czy nie chciał bym przejąć firmy. Chętnie się zgodziłem. Dał mi klucze do biura. Gdy wszedłem do biura nie traciłem czasu tylko odrazu zająłem się sprawami papierkowymi. Gdy już skończyłem zabawę papierkową postanowiłem poszukać taboru. Więc weszłem na Allegro.pl i szukałem. Szukałem i szukałęm aż po 1h znalazłem jeden interesujący mnie ciągnik. Był on w Polsce w Chorzowie blisko mojego domu. Okazało się że to był ciągnik mojego kolegi więc nie traciłem czasu i do niego zadzwoniłem i zapytałem czy nie ma klienta na ten ciągnik. Odprał Nie. Więc odrazu do niego poszedłem wziąłem gotówke pooglądałem go w środku na zewnątrz. Aż wreście podjąłem decyzje że go kupie. Więc go kupiłem i przyjechałem im na baze. U kolegi jeszcze zobaczyłem drugi ciągnik który miał na sprzedanie więc go zapytałem czy by mi nie sprzedał. Odparł z przyjmnością i do tego spuści cene bo kupiłęm już od niego jeden ciągnik. Więc już mam dwa ciągniki ale nie ma naczepy. Więc znowu trzeba było szukać. Szukałem i wkońcu znalazłem 2x Chłodnie Schmitz. Była akurat na Śląsku w Katowicach. Więc wziąłem nowy ciągnik i pojechałem po nią. facet od któego kupywałem naczepę okazał się bardzo miły opuścił mi cenę a ja podziękowałem. Gdy już zawiozłem dwie naczepy na baze postanowiłem, aby przemalować je na kolor firmy. Więc zawiozłem bo mojego kuplma lakiernika i poprosiłem aby mi przemalował. Volvo Fh12 + Chłodnia - Zestaw dla nowych kierowców: Goście nie widzą linków. Proszę zarejestruj się klikając TUTAJ wtedy linki będą widoczne. Volvo Fh12 Rok: 2004 Moc: 380 KM Norma emisji spalin: Euro3 Wyposażenie: Blokada mostu, Osłona przeciwsłoneczna, Zawieszenie pneumatyczne, Kontrola trakcji, Halogeny, Manualna skrzynia biegów, Ogrzewanie postojowe, L-pakiet, Klimatyzacja, ABS, El. szyby, El. lusterka, Podgrzewane lusterka Chłodnia Rok: 2008 Typ: Chłodnia Dane Techniczne: CARRIER MAXIMA 1300, OŚ WLECZONA, AGREGAT Dostępne zestawy: 10/10 [center]Scania R440 + Chłodnia - Zestaw dla stałych kierowców: Goście nie widzą linków. Proszę zarejestruj się klikając TUTAJ wtedy linki będą widoczne. Rok: 2006 Moc: 440 KM Norma emisji spalin: Euro5 Wyposażenie: Blokada mostu, Osłona przeciwsłoneczna, Zawieszenie pneumatyczne, Kontrola trakcji, Halogeny, Manualna skrzynia biegów, Ogrzewanie postojowe, L-pakiet, Klimatyzacja, ABS, El. szyby, El. lusterka, Podgrzewane lusterka Chłodnia Rok: 2008 Typ: Chłodnia Dane Techniczne: CARRIER MAXIMA 1300, OŚ WLECZONA, AGREGAT Dostępne Zestawy: 4/5[/center] Zapraszamy do składania Cv!!! Goście nie widzą linków. Proszę zarejestruj się klikając TUTAJ wtedy linki będą widoczne. Pozdrawia: Messi |
|||
|
Reklama
|
|
|
|
03-02-2012, 06:33 AM
|
|||
|
|||