Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 1 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowa Symulacja
06-19-2011, 06:22 AM
Nowa Symulacja
Właśnie wczoraj w sklepach zadebiutowała nowa symulacja jazdy ciężarówką studia SCS Software.

Informacje ze strony: Goście nie widzą linków. Proszę zarejestruj się klikając TUTAJ wtedy linki będą widoczne.

"Wczoraj Trucks & Trailers oficjalnie zadebiutował w sklepach na najważniejszych europejskich rynkach, w tym w Anglii, Niemczech, Francji, Szwecji i u nas w Polsce. Gra w polskiej wersji językowej i wyjątkowo w dwóch edycjach pudełkowych ukazała się u nas w sklepach w największych sieciach handlowych m.in. Media Markt oraz Saturn Polska - mamy doniesienia, że gra od nadchodzącego tygodnia będzie dostępna również w salonach Empik, Tesco, Media Expert, Auchan, Carrefour oraz Real. Jak przypominali już nasi koledzy z bloga eurotrucksimulator2.pl każda zakupiona sztuka wspomaga w skończeniu największej gry firmy SCS Software - czyli Euro Truck Simulator 2. Z naszych wyliczeń wynika, że na produkcję tego giganta czeska firma musiała przeznaczyć już ponad milion euro! Być może jest to najkosztowniejszy symulator w historii gier, dla porównania podobny budżet na stworzenie produkcji miał polski City Interactive, przy swojej największej produkcji "Sniper: Ghost Warrior".
Trucks & Trailers nie aspiruje do miana pełnego sima - jest tym, czym twórcy podkreślali wielekrotnie że jest - dokładnym symulatorem manewrów oraz wymyślnych zadań stworzonych dla gracza aby udowodnił swoje umiejętności. Do 50 wyzwań zostały przygotowane 3 stopnie trudności oraz szereg osiągnięć do odblokowania. Do produkcji zostało wprowadzone wiele usprawnień, gracze narzekający na pracę sprzęgła czy niedogodności związane z podłączeniem kierownicy powinni być tutaj bardzo usatysfakcjonowani. Całość konceptu przypomina bardzo turniej organizowany cyklicznie w rzeczywistości przez firmę Scania - tzw. YETD czyli Young European Truck Driver. Trucks & Trailers jest najlepszym odwzorowaniem rzeczywistych zmagań kierowcy i oferuje oprócz przyjemności z grania, swoisty test dla wszystkich tych, którzy chcą w przyszłości zmierzyć się z prawdziwym kierowaniem.
A więc pozostaje nam już tylko zachęcić do sklepów i do wskoczenia za kierownicę!"

Musiałem to tu wrzucić gdyż na tym forum nie ma innego miejsca na tego typu newsy.

Scania driver - przejechane km - zużyte paliwo
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Reklama

06-24-2011, 12:22 AM
RE: Nowa Symulacja
Mam jak dla mnie lipa ale to moje zdanie.Brak jazdy same zadania coś jak plac manewrowy.

Moje GG 1798037
Znajdź wszystkie posty użytkownika
06-24-2011, 05:01 AM
Popieram kolegę Darsona kupiłem sobie w empiku ale ogólnie to placyk manewrowy jest i mało ciekawe;/
06-24-2011, 06:26 PM
Koledzy, popieram Was w 100 % . Myślałem że się bardziej postarają . Szczerze mówiąc To German Truck Simulator jest lepszy . Pozdrawiam adriantruckers .

[img][Obrazek: ?di=813093461030][/img]
06-26-2011, 04:42 AM
zgadzam się lipa jak nic... placyk manewrowy de facto, myślałem że się bardziej postarają :/

Scania driver - przejechane km - zużyte paliwo
02-23-2012, 11:01 PM
wiecie co zal mi was a wita czemu to jest tak jakby prawko na TIRA i bardzo sie przyda jak ktos chce Tirem jezdzic
Reklama

02-24-2012, 12:09 AM
A mi żal Ciebie bo nie wiem na co ty chcesz to prawko.Może poczytaj co to jest TIR zapraszam do lektury Goście nie widzą linków. Proszę zarejestruj się klikając TUTAJ wtedy linki będą widoczne.

Moje GG 1798037
03-31-2012, 08:53 PM
Zgadzam się z pierwszym postem darsona.
04-26-2012, 05:22 PM
Kur** ja wiem bo sam jeżdze jak byś chciał to poczytaj sam.TIR to tylko jak ma się karnet TIR a ci co nie mają karnetu to jerzdza ciezarowka

Post został ukarany ostrzeżeniem!
04-26-2012, 05:32 PM
Łasiun99 myślę że zostało już wystarczająco napisane na ten temat niema co się rozpisywać.A za używanie nawet wykropkowanego słowa wulgarnego otrzymujesz ostrzeżenie i temat zamykam.

Moje GG 1798037
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Wróć do góryWróć do forów