Real photography by VresT - Wersja do druku +- eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST (http://etrucks.pl) +-- Dział: Wszystko i nic (/forum-86.html) +--- Dział: Rozmowy na każdy temat (/forum-89.html) +---- Dział: Inne fotki i filmiki (/forum-212.html) +---- Wątek: Real photography by VresT (/thread-32695.html) |
RE: Real photography by VresT - VresT - 02/10/2015 02:27 PM Trochę zmian by się przydało pierwsza zmiana to tytuł tematu,stwierdziłem że "zainteresowanie" samym rowerem jest małe stąd ta pierwsza zmiana,wyczekujcie nowych fotek w następnym tygodniu z roweru i nie tylko
Ps.tak nazwa tematu lekko zerznięta od Michała,mam nadzieję że mnie nie zbije
RE: Real photography by VresT - VresT - 03/10/2015 06:30 PM Dzisiejszy Paintball z Rojem w kolonowskim,uważam za udany
Kilka fotek z samego pola I moje fotogeniczne zdjęcie z samym Rojem Za niedługo wpadnie coś z rowerka RE: Real photography by VresT - bumbumek - 03/10/2015 06:38 PM Foteczki fajne, zabawa pewnie była przednia RE: Real photography by VresT - Paweł - 03/10/2015 07:43 PM Ładne foteczki RE: Real photography by VresT - .:KoxTrucker:. - 03/10/2015 08:41 PM Ciekawie! Miej ambicje, a będzie jeszcze miodniej RE: Real photography by VresT - VresT - 05/10/2015 04:37 PM Dzisiaj prezentuję wam nową grafikę o której była mowa kilka postów wcześniej
Ps.Przednie koło ściągnięte bo złapałem flaka i muszę kupić nową dętkę RE: Real photography by VresT - VresT - 11/11/2015 03:07 PM RE: Real photography by VresT - MAD MAX - 11/11/2015 05:31 PM Teraz już nie śmigam jak kiedyś ale wtedy tylko Foxa rękawiczek używałem tylko z tą różnicą że do Downhillu RE: Real photography by VresT - VresT - 02/01/2016 11:32 AM Ale kurzu trochę się nazbierało w tym temacie,przepraszam za długą nieaktywność lecz coraz mniej jazdy z powodu mroźnych dni lecz w samym rowerze dużo się nie zmieniło (poza wymianą dętki) na dniach wpadnie kolejna paczka do rowerka A na wiosnę mam plany żeby zakupić sobie jakąś bluzę enduro,ale to jak narazie tylko plany.Do zobaczenia ! RE: Real photography by VresT - VresT - 06/03/2016 07:18 PM Zima powoli ustępuję choć do ideału jeszcze długa droga,lecz szkoda życia żeby w zimę nie jeździć ! W tym roku coś śniegu bardzo mało także dla mnie jest to na plus.Macie fotki które były wykonane od nowego roku aż po dzień dzisiejszy
|