Konkurs !! - Wersja do druku +- eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST (http://etrucks.pl) +-- Dział: Wszystko i nic (/forum-86.html) +--- Dział: Rozmowy na każdy temat (/forum-89.html) +---- Dział: Różne (/forum-256.html) +---- Wątek: Konkurs !! (/thread-15890.html) |
Konkurs !! - Stoneridge - 13/12/2013 02:20 PM Witam poprosiłbym was czy nie mogliście by mi pomóc wygrać 8000 speedboost do Need For Speed World poprzez wejście w ten link i wyjście http://codes4free.net/?ref=STpQYKfQc Za wejścia będą punkty + tylko musisz napisać czy wszedłeś Proszę brakuje mi tylko 12 wejść RE: Konkurs !! - SztywnyFred - 13/12/2013 02:22 PM Co mi tam. Wszedłem i wyszedłem tak jak prosiłeś RE: Konkurs !! - Osesek - 13/12/2013 02:25 PM Wszednąłem Dawaj tego +!! Brachu. RE: Konkurs !! - random_passanger - 13/12/2013 02:57 PM Strona jest podejrzana.W licencji użytkowania napisane jest iż strona nie jest w żaden sposób powiązana z wymienionymi organizacjami (tu trzeba rozumieć dystrybutorami gier) na stronie.Kolejnym nurtującym mnie faktem jest to w jaki sposób organizatorzy rozdają tak drogie gifty z loterii bez żadnych opłat.Ale będąc na dalszym etapie licencji znalazłem odpowiedź: "Każda z zaprezentowanych przez nas loterii może być powiązana z użytkiem karty kredytowej użytkownika".Co to znaczy?Po pierwsze musisz mieć kartę kredytową a po drugie prawdopodobnie strona ta jest oszustem.Odradzam,odradzam i jeszcze raz odradzam.Po zdobyciu punktów będziesz musiał płacić. Dodatkowo strona śledzi użytkowników którzy na nią weszli-liczcie się z wyjściem waszych haseł po za obręb Waszych PC. RE: Konkurs !! - VresT - 13/12/2013 02:57 PM Daj plusika wszedłem ;P RE: Konkurs !! - Freshu - 13/12/2013 03:41 PM Wszedłem RE: Konkurs !! - Stoneridge - 13/12/2013 04:57 PM OMG ! Dobra ! THX za głosy, wtf co ja zrobiłem! RE: Konkurs !! - Marcin D - 13/12/2013 07:21 PM Teraz kolego masz do odzyskania zaufanie wielu osób... na przyszłość nie bądź jak pelikan i nie łykaj wszystkiego a stronke trza zgłosić do odpowiednich instytucji RE: Konkurs !! - Stoneridge - 14/12/2013 08:17 AM Marcin sory. Nie wiedziałem że to taka stronka jest dopiero po wejściu pisało coś tam o wpisanie numeru i pinu. Także przepraszam was a plusiki lecą |